Начало За лекари
Проф. д-р Стефка Петрова
Коментари
Диетолог
работи с деца
платен преглед
Запази час
МБАЛ Надежда(Мол Парадайс)/Диетология
София, Мол Парадайс
Контакти

МБАЛ Надежда(Мол Парадайс)/Диетология

София, Мол Парадайс

Виж на карта
Имейл:mbal@nadezhda.bg
Мобилен телефон:+359 88 417 8114
Работен телефон:+359 2 441 7973
Застрахователни компании, с които работя
Булстрад ЖивотБългария Иншурънс
Кратка информация
Проф. д-р Стефка Петрова, професор по Хранене и диететика, е консултант на МБАЛ Надежда по всички здравни проблеми на нейните пациенти, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Като прилага съвременните научни познания и международни практики, чрез разработване на индивидуализирани диети, съобразени със специфичните проблеми на всеки пациент, проф. Петрова може да Ви помогне да постигнете по-успешно и по-бързо Вашите цели за зачеване и раждане на здраво дете.

Съвременната диетотерапия, прилагана от проф. Петрова може да съдейства за лечение на заболяванията, за преодоляване на последствията от болестите и възстановяване на организма.

Проф. Петрова може консултира Вас и членовете на Вашето семейство, Вашите деца, относно съвременните принципи на здравословно хранене за намаляване на риска от болести, да Ви помогне да промените хранителното си поведение и модела на хранене за постигане на дълготрайно здраве.
Коментари