Начало За лекари
доц. д-р Николай Янев
Коментари
Лицево-челюстен хирург
Специалист по лицево- челюстна хирургия с над 15 години опит.
работи с деца
платен преглед
Запази час
МБАЛ Болница Европа
София, бул. „Пенчо Славейков“ 2, 1606 кв. Крива река
Контакти

МБАЛ Болница Европа

София, бул. „Пенчо Славейков“ 2, 1606 кв. Крива река

Виж на карта
Имейл:nyanev@abv.bg
Работен телефон:+359 87 822 8848
Биография
Доц.д-р Николай Янев е хирург, притежаващ двойно образоваие - по медицина и стоматология и признати специалности по Лицево-челюстна хирургия в България и Орална и Лицево-челюстна хирургия във Великобритания, където работи в периода 2012-2018 година. Понастоящем ръководи екипа по лицево-челюстна хирургия на болница Пирогов. Работи активно в областта на онкологията на главата и шията, лечението на вродени и придобити дефекти на лицето, ортогнатната хирургия, лицевата травматология, лечението на долночелюстните стави и зъбно-челюстната хирургия.
Образование и допълнителни квалификации
Медицинско и Стоматологично образование придобито в Медицински Университет София. Специалност по ЛЧХ и Докторска степен (PhD) по медицина, придобити отново В МУ-София. GMC registered Oral and Maxillofacal Surgeon (UK). Призната специалност от Европейския борд по Орална и Лицево-челюстна хирургия (FEBOMFS). Доцент към МУ-Плевен и УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". Редовн член на Български лекарски съюз,, Български зъболекарски съюз, Сдружението на оралните и лицево-челюстни хирурзи в България, British Associaltion for Oral and Maxillofacial Surgery, European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery
Езици
Доц. д-р Янев владее още английски и руски език.
Цени на прегледите
Преглед- 80 лв.

Важна информация :
Уважаеми пациенти, поради липсата на държавно-финансиран пакет за доболнична помощ по специалността Лицево-челюстна хирургия в национален мащаб, всички първични планови прегледи и консултации, както и част от вторичните, диспансерните и профилактичните прегледи, се заплащат със собствени средства, според утвърден ценоразпис.
Извиняваме се за причиненото неудобство!
Коментари