Начало За лекари
доц. д-р Николай Янев
Коментари
Лицево-челюстен хирург
Специалист по лицево- челюстна хирургия с над 15 години опит.
работи с деца
платен преглед
Запази час
УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов"/Лицево-челюстна хирургия - кабинет 110
София, 1606, бул.Тотлебен 21
Контакти

УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов"/Лицево-челюстна хирургия - кабинет 110

София, 1606, бул.Тотлебен 21

Имейл:nyanev@abv.bg
Работен телефон:+359 2 915 4407
Биография
Доц.д-р Николай Янев е хирург, притежаващ двойно образоваие - по медицина и стоматология и признати специалности по Лицево-челюстна хирургия в България и Орална и Лицево-челюстна хирургия във Великобритания, където работи в периода 2012-2018 година. Понастоящем ръководи екипа по лицево-челюстна хирургия на болница Пирогов. Работи активно в областта на онкологията на главата и шията, лечението на вродени и придобити дефекти на лицето, ортогнатната хирургия, лицевата травматология, лечението на долночелюстните стави и зъбно-челюстната хирургия.
Образование и допълнителни квалификации
Медицинско и Стоматологично образование придобито в Медицински Университет София. Специалност по ЛЧХ и Докторска степен (PhD) по медицина, придобити отново В МУ-София. GMC registered Oral and Maxillofacal Surgeon (UK). Призната специалност от Европейския борд по Орална и Лицево-челюстна хирургия (FEBOMFS). Доцент към МУ-Плевен и УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов". Редовн член на Български лекарски съюз,, Български зъболекарски съюз, Сдружението на оралните и лицево-челюстни хирурзи в България, British Associaltion for Oral and Maxillofacial Surgery, European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery
Езици
Доц. д-р Янев владее още английски и руски език.
Цени на прегледите
- първичен преглед- 80 лв.
- вторичен преглед- 45 лв.
Важна информация :
Уважаеми пациенти, поради липсата на държавно-финансиран пакет за доболнична помощ по специалността Лицево-челюстна хирургия в национален мащаб, всички първични планови прегледи и консултации, както и част от вторичните, диспансерните и профилактичните прегледи, се заплащат със собствени средства, според утвърден ценоразпис.
Извиняваме се за причиненото неудобство!
Коментари