Начало За лекари
доц. д-р Иван Щърбанов д.м.
Коментари
Хематолог, Онколог
Специалист с над 30 години опит
работи с деца
платен преглед
Запази час
МЦ Медкрос/12/Онкология (ЗАЙЧАР)
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/12/Онкология (ЗАЙЧАР)

София, ул. Зайчар 134

Виж на карта
Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
Медико-21Животозастрахователен ИнститутФиХелт(FiHealth)СългасиеЕвроинсЕЗОКДовериеДженералиДЗИБългария ИншурънсБулстрад ЖивотАлианцАксиом
Биография
Доц. д-р Иван Щърбанов, д.м. е специалист педиатър с над 30 годишен клиничен опит в областта на детската онкохематология. Има придобито научно звание „Доцент по педиатрия” и професионални квалификации по Онкология и Клинична хематология.

Доц. д-р Щърбанов е с дългогодишен преподавателски и изследвателски стаж като главен асистент в катедра „Педиатрия” на Медицински университет София.
Към момента е началник на онкологичното отделение в Клиниката по Детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” .

Доц. д-р Щърбанов има множество участия в български и международни конгресии и над 70 публикации, в наши и чужди специализирани издания. Членува в редица професионални сдружения и организации, сред които Българското педиатрично дружество, Българското медицинско сдружение по хематологтия, EFSUMB.

Основен приоритет в лекарската практика на доц. Щърбанов е онкохематологията. В Медицински център "Медкрос", доц. Щърбанов ще консултира пациенти с онкологични и хематологични заболявания.
Коментари