Начало За лекари
Д-р Виолета Кръстева
Коментари
Физиотерапевт
работи с деца
платен преглед
работи с НЗОК
Запази час
Медицински център Алфамедикс/МЦ Алфамедикс
София, ж.к. Овча Купел 1, бул. Монтевидео 45
Контакти

Медицински център Алфамедикс/МЦ Алфамедикс

София, ж.к. Овча Купел 1, бул. Монтевидео 45

Виж на карта
Мобилен телефон:+359 88 850 8585
Биография
Д-р Виолета Кръстева е професионалист със солиден опит в прилагането на методите на физикалната и рехабилитационна медицина за подходящо и ефективно лечение на пациенти, страдащи от различни заболявания.

Започнала кариерата си като общопрактикуващ лекар в гр. Плевен, България, образованието на д-р Кръстева включва диплома по медицина от Тракийския университет в Стара Загора, България, клинична специалност по физикална и рехабилитационна медицина от Медицинския университет в София, България и диплома по медицинско планиране от Американската академия по здравни науки в Сан Антонио, Тексас, САЩ. Д-р Кръстева също така притежава и организационна специалност „Здравен мениджмънт” от Военномедицинска академия в София, България, както и няколко следдипломни квалификации в областта на мануалната терапия и патологичната кинезиология на опорно-двигателния апарат.

Като лекар тя участва в няколко мисии и курсове на НАТО и ЕС в САЩ, Германия, Босна и Херцеговина, Литва и Холандия.
Професионалната ѝ кариера и развитие включват водещи длъжности, сред които Управител на ДКЦ и Началник на отделение по „Физикална и рехабилитационна медицина“ в няколко болници в България. Този широк спектър от отговорности и дейности развиват нейните организационни, професионални и междуличностни умения, толерантност и екипност.В личния си живот Д-р Кръстева е дисциплиниран, но много позитивен човек, който обича разрешаването на професионални предизвикателства и изучаването на богатството от култури по света.
Коментари