Начало За лекари
Д-р Веселина Граматикова
Невролог
с обявена цена
работи с НЗОК
Запази час
МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"
София, ул. Стара планина №8-10, ет.1
МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/Клон "Стара планина"

София, ул. Стара планина №8-10, ет.1

МЦ Медкрос/Клон "Зайчар"

София, ул. Зайчар 134

Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
АлианцЕЗОКЖивотозастрахователен ИнститутЕвроинсСългасиеФиХелт(FiHealth)Медико-21ДженералиБулстрад ЖивотБългария ИншурънсДовериеДЗИ
Биография
Д-р Веселина Граматикова завъшва висшето си образование в Медицински университет - София с отличие. През 2018г. придобива и магистърска степен по Здравен мениджмънт. Една година е доброволец в клиниката по Нервни болести на Военномедицинска академия.
От 2017г. работи в Спешното отделение на УМБАЛ “Св.Анна”. Специализира Нервни болести в най-добрия Stoke-център в България - Клиниката по Нервни болести на УМБАЛ ”Св.Анна”, гр.София.

Участва в редица тематични симпозиуми, национални и международни конференции, сред които – „Лечение на на болка и деменции” 2017г., 14-th International Conference on Alzheimer's and Parkinson's desease, Лисабон 2019г., он- лайн среща “Лечение на пациенти с мозъчен инсулт по време на пандемия с COVID-19” - юни 2020г. и др.
Има множество публикации в престижни наши и чужди специализирани издания.

Говори английски и немски език.
Членува в Българския Лекарски Съюз.
Ценности и мотивация
1. Защо лекар? - Интересно, разнообразно, носи вътрешна удовлетвореност и усещане за принос. Намирам предизвикателството, от което се нуждая, за да обичам работата си. А и роднините са много доволни :D

2. Водещ принцип в живота - истината винаги е по-добре от лъжата, накрая си струва.

3. ...а в Медицината? - обичам да си лягам с чиста съвест. Винаги се питам “Това ли щеше да направиш, ако е твой близък?!”

4. Свободно време - оценявам и се радвам на всяка минута, в която мога да съм с обичаните хора. Не щадя сили и средства, за да ги правя щастливи, доколкото е по силите ми. Мечта ми е да допринеса за щастието на най-близките ми така, както те са давали мило и драго за мен, за да съм това, което съм.