Начало За лекари
Д-р Сали Рафик
Коментари
Акушер-гинеколог
Д-р Сали Рафик е специалист акушер-гинеколог в гр. София с над 5 години опит. Извършва прегледи, диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания, както и всички видове изследвания.
платен преглед
онлайн консултации
Запази час
Медицински комплекс "Д-р Щерев"/Клон Ами Буе
София, ул. "Ами Буе" 54
Контакти

Медицински комплекс "Д-р Щерев"/Клон Ами Буе

София, ул. "Ами Буе" 54

Виж на карта
Мобилен телефон:+359 89 985 0940
Обща информация
Д-р Рафик е родена в Кувейт. Завършва средното си образование в гр. Варна, където живее от 2 годишна. През 2015г. завършва Медицинския факултет на Тракийски университет в гр. Стара Загора. От 2016 до 2019 д-р Рафик специализира в Университетска болница "Дева Мария" - гр. Бургас, след което продължава и завършва специализацията си във Военномедицинска академия - гр. София. От февруари, 2021г. е част от екипа на МЦ Репродуктивно здраве Д-р Щерев, гр. София.

Д-р Рафик обича да спортува, да пътува и да готви здравословно.

Владее отлично български, арабски и английски език.
Допълнителни квалификации

Медицински факултет на Тракийски университет - гр. Стара Загора (2015);
Университетска болница "Дева Мария", гр. Бургас, Специализант - Акушерство и гинекология (2016-2019);
Военномедицинска академия, "Клиника по обща и онкологична гинекология", гр. София, Специализант - Акушерство и гинекология (2019-2021).

Член на Български лекарски съюз;
Член на Българско дружество по акушерство и гинекология;
Участие в национални конгреси и семинари по акушерство и гинекология.
Езици
Английски
Арабски
Работи с обявена цена
Гинекологичен преглед с ултразвук - 70 лв
https://www.omed.bg/Paket-za-onkologichna-profilaktika-s-KOLPOSKOPIQ-i-onkotsitonamazka-v-novia-MTs-vReproduktivno-zdrave-D-r-Sherevv-na-ul-Ami-Bue-v-54-p6376.html
Д-р Рафик работи с пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в новия МЦ „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. Ами Буе № 54, закупен от Omed.bg ( Можете да закупите своя пакет, като натиснете горепосочения линк)

Пакетът включва следните прегледи и изследвания:

Гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика – снемане на анамнеза и гинекологичен статус и ултразвукова специализирана диагностика за установяване на наличие на различни структури в съответните органи;

Онкоцитонамазка - микроскопско изследване на клетки от шийката на матката (цервикса) с цел ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката;
Колпоскопски преглед – специализирано неинвазивно гинекологично изследване, при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти).
Консултация на резултатите - интерпретация на получените резултати и съвети за по-нататъшно поведение (необходимо лечение, ако се налага, провеждане на контролни прегледи и др.)

Може да закупите ваучер за онкологична профилактика с колпоскопия, като натиснете горепосочения линк.
Коментари