Начало За лекари
Д-р Методи Хлебаров
Коментари
Офталмолог
Специалист с над 5 години опит
работи с НЗОК
работи с деца
платен преглед
Запази час
МЦ Медкрос/15/Офталмология (ЗАЙЧАР)
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/15/Офталмология (ЗАЙЧАР)

София, ул. Зайчар 134

Виж на карта
Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
Медико-21Животозастрахователен ИнститутФиХелт(FiHealth)СългасиеЕвроинсЕЗОКДовериеДженералиДЗИБългария ИншурънсБулстрад ЖивотАлианцАксиом
Обща информация
Д-р Методи Хлебаров има повече от 5 години опит в сферата Офталмологията. Негов фокус е оценката, профилактиката и съхранението здравето на очите, както и терапия при наличие на болестен процес. Д-р Хлебаров преглежда деца над 4 годишна възраст и възрастни.
Образование и допълнителна квалификации
Завършва Медицински Университет София 2013г., започва специализация си в отделението по „Очни болести“ към УМБАЛ „Александровска“, където бива обучаван от водещи специалисти в странaта. По време на своята специализация провежда редица курсове и участие в национални конгреси с теоретична и практична насоченост. Придобива специалност по „Очни болести“ 2019г., след което кара допълнителни курсове за диагностика свързани с флуоресцеинова ангиография и очен кохерентен томограф, както и лазертерапия при заболявания на очите.
Профилактика на здравето
Още в началното на професионалният си път, Д-р Хлебаров участва в множество и различни кампании за профилактиране на очното здраве при млади хора, такива на средна и напреднала възраст, както в столицата, така и в множество райони на България. Участва активно и в профилактирането на детското очно здраве в множество ясли, детски градини и училища.
Коментари