Начало За лекари
Д-р Марина Семерджиева
Коментари
Дерматолог
Специалист по Дерматология с 20 - 25 години опит
работи с деца
работи с НЗОК
платен преглед
Запази час
МЦ Медкрос/04/Дерматология (ЗАЙЧАР)
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/04/Дерматология (ЗАЙЧАР)

София, ул. Зайчар 134

Виж на карта
Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
ФиХелт(FiHealth)СългасиеМедико-21Животозастрахователен ИнститутЕвроинсЕЗОКДовериеДженералиДЗИБългария ИншурънсБулстрад ЖивотАлианцАксиом
Обща информация
Д-р Марина Семерджиева има 20 години опит. Тя е специалист дерматолог в София и извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с различни кожни заболявания. Фокусирана е и върху сериозната патология на тези заболявания. След своето дипломиране д-р Семерджиева започва работа в няколко престижни медицински центрове. Тя е доктор, който съчетава клиничната дерматология с естетичната – извършва операции по ботокс, използва мезотерапия и филъри с хиалуронова киселина, пилинг и др.
Образование и допълнителни квалификации
Завършва Медицински университет София. Има специализация в Център за кожно-венерически заболявания София и добива специалност Дерматология и венерология. Завършила е курсове за прилагане на ботулинов токсин, филъри, мезотерапия, пилинги, лазери, плазмотерапия и др. Член е на Българския лекарски съюз и Българското дерматологично дружество. Взима ежегодно участие в дерматологични обучения и конгреси в страната и чужбина.
Коментари