Начало За лекари
Д-р Марина Кръстева
Коментари
Невролог
платен преглед
работи с НЗОК
Запази час
МЦ Медкрос/10/Неврология (СТ. ПЛАНИНА)
София, ул. Стара планина №8-10, ет.1
Контакти

МЦ Медкрос/10/Неврология (СТ. ПЛАНИНА)

София, ул. Стара планина №8-10, ет.1

Виж на карта
Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
Медико-21Животозастрахователен ИнститутФиХелт(FiHealth)СългасиеЕвроинсЕЗОКДовериеДженералиДЗИБългария ИншурънсБулстрад ЖивотАлианцАксиом
Биография
Д-р Марина Кръстева завършва Медицински Университет-София през 2016 год. с грамота за отличен успех. От м. януари 2017 год. започва специализация по Неврология в УМБАЛ ,,Царица Йоанна – ИСУЛ“. През 2019 год. печели стипендия за 1-годишна специализация в областта на мозъчно-съдовите заболявания в Берн, Швейцария. От м. септември 2020 год. е докторант към Катедра Неврология на Медицински Университет-София. Има редица публикации в български и международни научни издания. Взима участие в обучения и конгреси в страната и чужбина. Провела е краткосрочни (1-месечни) специализации в Германия и Италия. Член на Българското дружество по Неврология, Европейската академия по неврология (EAN) и Европейската организация по инсулти (ЕSO).
Ценности и мотивация
1. Защо лекар?

Исках професия, изпълнена с динамика, смисъл и предизвикателства. Истинският лекар съумява да спечели доверието на пациентите чрез своята добронамереност и загриженост.

2. Водещ принцип в живота?

Добре свършената работа е предпоставка за успех.

3. А в медицината?

Primum non nocere! (Преди всичко не вреди!).

4. Свободно време:

Семеен уют с близките ми хора.
Коментари