Начало За лекари
Д-р Красина Личева
Акушер-гинеколог
платен преглед
Запази час
МБАЛ Надежда(Мол Парадайс)/Гинекология
София, Mол Парадайс
МБАЛ Надежда/Гинекология
София, ул. Блага вест 3, 1330
Контакти

МБАЛ Надежда(Мол Парадайс)/Гинекология

София, Mол Парадайс

Виж на карта

МБАЛ Надежда/Гинекология

София, ул. Блага вест 3, 1330

Виж на карта
Имейл:mbal@nadezhda.bg
Мобилен телефон:+359 88 417 8114
Работен телефон:+359 2 441 7973
Застрахователни компании, с които работя
Булстрад ЖивотБългария Иншурънс
Биография
Здравейте, бъдещи майки!

Аз съм д-р Красина Личева. Имах прекрасно детство във все още спокойната и по-безлюдна тогава столица. Сякаш медицината ми е заложена от самото раждане - наред със скачането на ластик и колелото, като дете много обичах да помагам и да лекувам. Превръщах балкона ни в импровизирана болница, носейки у дома ранени или гладни улични животни. Грижех се и за моите приятели - превързвах ожулени колене, промивах с одеколон порезни рани, вадех трънчета и кърлежи. С трепет посещавах уникалната за времето си Руска книжарница, откъдето черпех медицинска информация. Основното си образование завърших в спортно училище - в класа по лека атлетика. Бях най-добра в бягането с препятствия. И днес, вече пораснала, все така уверено преодолявам трудностите и постигам целите си.

След получената диплома от паралелка с профил "Разширено изучаване на билогия и химия" на 18-та столична гимназия без колебание се насочих да следвам медицина в Медицинския университет в София. В студентските си години, наред с килограмите учебници, които прочетох, се омъжих и станах майка. Двете ми бременности бяха достойни да се опишат в учебник по акушерство. Като добавим динамиката на тази специалност, отговорността и великата емоция при добре свършена работа – това бе моят избор. От 2009 г. съм дипломиран акушер-гинеколог в „Майчин дом”, София.
Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?
Ако трябва да напиша защо са нужни иновациите в нашата професия, ще кажа една азбучна истин а, известна на всеки колега: лекарят се учи цял живот!
Интереси, хоби, свободно време
Професия и хоби за мен са едно! Извън болницата съм майка, съпруга, дъщеря, пътешественик , любител на спорта...
Не забравям, че...
НЕ ЗАБРАВЯМ, ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
Защо избрах да работя в "Надежда"?
Избрах да работя в МБАЛ „Надежда”, защото съм непоправим оптимист и ще дам всичко от себе си надеждата на всяка от вас да се превърне в реалност!