← Обратно в търсене
Д-р Красимир Шопов
Коментари
Мамолог, Хирург
Специалист с 15 - 20 години опит
с обявена цена
Запазете час
Контакти

МЦ Медкрос

София, ул. Зайчар 134

Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
ДЗИДовериеБългария ИншурънсБулстрад ЖивотДженералиМедико-21ФиХелт(FiHealth)СългасиеЕвроинсЖивотозастрахователен ИнститутЕЗОК
Обща информация
Д-р Красимир Шопов има над 15 години опит. Той е специалист хирург и мамолог в гр.София. Интересите му са насочени към консервативно и оперативно лечение при заболявания на млечната жлеза. Д-р Шопов се фокусира върху органосъхраняващите операции с поставяне на импланти и важността на ранната диагностика на рака на млечната жлеза. Операциите, които той извършва, са: ехомамографии + Доплер, ехографии на корем, щитовидна жлеза, вени и повърхностни кожни структури, диагностична Кор /TRU-CUT/ биопсия на млечната жлеза, оперативно лечение на заболявания на млечната жлеза, възстановителни и реконструктивни операции с импланти при заболявания на гърдата.
Образование и допълнителни квалификации
Д-р Шопов завършва медицина и придобива специалност по Обща хирургия. Специализации по обща и коремна хирургия в Хамбург и лапароскопска хирургия (безкръвни операции) в Страсбург и Хамбург. Има специализации по горна и долна ендоскопия (фиброгастродуоденоскопия и колоноскопия) и сертификати по Ехография на млечната жлеза и Доплер ехография.
Ценности и мотивация
1. Защо лекар?- Удоволствие е да видиш усмихнатото и удовлетворено лице на излекувания
пациент, благодарността в очите, макар и неизречена.
2. Водещ принцип в живота?- Направи каквото трябва, пък да става каквото ще.
3. А в медицината?- Добра диагноза, добро лечение.
Свободно време
Обичам да пътувам и да плувам.
Коментари