Начало За лекари
д-р Илия Александров
Коментари
Гастроентеролог
платен преглед
работи с НЗОК
Запази час
МЦ Медкрос/03/Гастроентерология (ЗАЙЧАР)
София, ул. Зайчар 134
Контакти

МЦ Медкрос/03/Гастроентерология (ЗАЙЧАР)

София, ул. Зайчар 134

Виж на карта
Уебсайт:https://mcmedcross.com
Мобилен телефон:+359 88 211 2083
Работен телефон:+359 2 405 3270
Застрахователни компании, с които работя
ФиХелт(FiHealth)СългасиеМедико-21Животозастрахователен ИнститутЕвроинсЕЗОКДовериеДженералиДЗИБългария ИншурънсБулстрад ЖивотАлианцАксиом
Обща информация
Д-р Илия Александров притежава около 6 годишен опит в медицинската практика, първоначално като лекар терапевт в Предхоспитализационен кабинет и в последствие, като лекар в областта на Гастроентерологията. Практикува в гр. София в Университетска ПМБАЛ „Св. Йоан Кръстител“ ЕАД – гр. София в Отделение по Гастроентерология към Клиника по Вътрешни болести. Извършва гастроентерологични прегледи и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, черен дроб и панкреас. Д-р Александров преглежда само възрастни пациенти, не практикува работа с деца.
Образование и допълнителни квалификации
Д-р Илия Александров, завършва Медицина в Медицински университет Варна. Специализира и работи в гр. София. Взима участие в редица ежегодни национални конгреси и семинари. С особен интерес и познания в областта на Хепатологията. В допълнение завършва в МУ – София, Факултет Обществено здраве ОКС Магистър „Обществено здраве и здравен мениджмънт. Член на Български Лекарски Съюз.
Ценности и мотивация
1. Защо лекар? – Лекар, защото тази професия ни дава възможността ние да се докосваме до чувствата и емоциите на хората, да разрешаваме техните, не какви да са, а именно здравословни проблеми и да защитаваме неприкосновено пациентските интереси и здравословно състояние.

2. Водещ принцип в живота: „Първо обикни хората, после задавай въпроси. И тогава ще видиш, че светлината, с която си огрял останалите, се е върнала при теб стократно...!

3. А в медицината: „Primum non nocere“ в превод от латински език означава: "Преди всичко не вреди".
Свободно време
Четене на книги, Спорт – Плуване, Фитнес...
Коментари