Начало За лекари
Д-р Ангел Радев
Коментари
Ангиолог
платен преглед
Запази час
МБАЛ Надежда/Ангиология
София, ул. Блага вест 3, 1330
Контакти

МБАЛ Надежда/Ангиология

София, ул. Блага вест 3, 1330

Виж на карта
Имейл:mbal@nadezhda.bg
Мобилен телефон:+359 88 417 8114
Работен телефон:+359 2 441 7973
Застрахователни компании, с които работя
Булстрад ЖивотБългария Иншурънс
Биография
Здравейте!

Казвам се Ангел Радев. Роден съм през септември 1982 г. в гр. София. Имах страхотно детство, изпълнено с много игри (криеницата, футболът и карането на колело ми бяха любими), пакости и незабравими приятелства.

През 2001 г. завърших средното си образование - профил с разширено изучаване на биология и химия. След като по време на гимназиалното си образование исках да се реализирам като какъв ли не (може би само не и като космонавт), в крайна сметка реших, че медицината е най-смисленото нещо, с което искам да се занимавам.

Така през 2007 г. след лудите, незабравими и неусетно изминали студентски години се дипломирах като лекар в Медицинския университет в София. За радост на мама, татко, баба и дядо станах „доктор“ и наследих професията на родителите си. Малко след дипломирането ми се зачислих за специализация по ангиология (т. нар. съдова медицина).

Първите плахи и неуверени стъпки в медицината направих в Отделението по съдова хирургия и ангиология на Националната кардиологична болница. Няколко месеца по-късно продължих работата и обучението си в Клиниката по кардиология и ангиология на болница „Токуда“.

След близо 3 години работа в сферата на съдовите заболявания изненадващо за всички около мен, донякъде и за самия мен, аз реших, че искам да се занимавам с асистирани репродуктивни технологии. След немалко трудности и с малко късмет имах шанса да попадна в екипа на най-добрата ин витро клиника в България – ЦРЗ „Надежда“. След около година и половина работа в страхотния екип на д-р Стаменов реших, че трябва да довърша започнатото и така завърших специализацията си по ангиология. В крайна сметка след един разговор д-р Стаменов прегърна идеята ми за създаване на структура за модерно лечение на разширени вени към МБАЛ „Надежда“ в отговор на сериозността на проблема в страната ни. И така се стигна до създаването на сектор по съдова диагностика и съвременно минимално инвазивно лечение на разширени вени.

Семеен съм, с две прекрасни деца – син и дъщеря.
Интереси, хоби, свободно време
Музика, книги, спорт, купони, срещи с приятели, море, планина, пътуване, храна, телевизия, кино, театър, радио и т.н.
Не забравям, че...
Човекът трябва да бъде преди всичко човек.Когато ми е трудно и се чувствам неуверен, си припомням финала на романа на Джон Стайнбек „На изток от рая“: „Ти можеш!“
Защо избрах да работя в "Надежда"?
Д-р Стаменов прегърна идеята ми за създаване на структура за модерно лечение на разширени вени към МБАЛ „Надежда“ в отговор на сериозността на проблема в страната ни. И така се стигна до създаването на сектор по съдова диагностика и съвременно минимално инвазивно лечение на разширени вени.
Коментари