Акушеро-гинекологична болница Свети Лазар
Д-р Бойко Димитров
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Валентин Николов
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Жорес Стойков
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Нина Дилова
Образна диагностика, Мамолог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Валентин Лачев
Акушер-гинеколог, Ендокринолог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Тияна Николова
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
д-р Веселина Славкова
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
работи с деца
Д-р Красимира Несторова
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Божидар Налбански
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А
Д-р Маргарита Бранкова
Акушер-гинеколог

Бул. "Симеоновско Шосе" 4А